Головна Новини Суспільство події В університеті ім. Драгоманова проти повернення скандального Ісаєнка
commentss НОВИНИ Всі новини

В університеті ім. Драгоманова проти повернення скандального Ісаєнка

Представник адміністрації педвузу заявив, що в університеті не чекають на повернення колишнього директора Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації

15 січня 2021, 17:31
Поділіться публікацією:

Колишній директор Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації Національного педагогічного університету імені Драгоманова Володимир Ісаєнко, за даними ЗМІ і студентських телеграм-каналів, вирішив повернутися на роботу до вищого навчального закладу. Однак, в самому університеті Драгоманова поверненню кадра не раді:

В університеті ім. Драгоманова проти повернення скандального Ісаєнка

Володимир Ісаєнко - фото з відкритих джерел

"Ми не чекаємо його повернення. І немає у мене такої інформації. Але навіть якщо у нього є бажання, це нічого не означає. Наскільки мені відомо, у Ісаєнка кримінальні справи, арешти майна, і в цілому, м'яко кажучи, репутація скандальна після всього того, що він творив в НАУ (Національний авіаційний університет, — ред) ", — неофіційно прокоментував інформацію один з представників адміністрації педвузу.

За даними ЗМІ, офіційно в прес-службі університету імені Драгоманова заявили, що відповідати на питання про Ісаєнка — не уповноважені, але обіцяли допомогти отримати інформацію, в разі подання письмового запиту.

У засобах масової інформації нагадали, що Володимир Ісаєнко — ставленик екс-міністра освіти Сергія Квіта. Після роботи в університеті імені Драгоманова, він став в.о. ректора в НАУ. Тоді, в першу чергу, Ісаєнко повернув в авіаційний вуз колишнього в.о Володимира Харченко, спійманого правоохоронцями при отриманні хабара в розмірі 170 тис. доларів.

З НАУ Ісаєнко був звільнений в жовтні минулого року. Згодом він навіть намагався захопити вуз за допомогою збройних "тітушек", за що поліція відкрила щодо нього чергове кримінальне провадження.

Згідно з даними видання, Ісаєнко також підозрюється у фальсифікації виборів ректора НАУ в 2018 році. Кримінальна справу щодо тих подій розслідується вже третій рік.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Рита

15 січня 2021, 19:59

Ищешь горячих девушек для страстного общения? Тогда тебе сюда -https://cutt.ly/gjWcQWQ


Новини