Головна Новини Суспільство події В «Укрзалізниці» розповіли, які поїзди курсують під час карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

В «Укрзалізниці» розповіли, які поїзди курсують під час карантину

Незважаючи на карантин в Україні, зараз на залізниці курсує 700 приміських і 65 поїздів далекого прямування

15 липня 2020, 14:55 comments1254
Поділіться публікацією:

"Укрзалізниця" відновила близько 50% рейсів, які були популярні до карантину. Попри епідемію в Україні, зараз на залізниці курсує 700 приміських і 65 поїздів далекого прямування. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

В «Укрзалізниці» розповіли, які поїзди курсують під час карантину

За словами в. о. голови правління Івана Юрика, залізниця поступово повертається до тих обсягів руху, які були до карантину. Однак подальше відновлення пасажирського руху залежить від епідемічної ситуації в країні. За словами Юрика, українці не повинні забувати про правила, які діють у період поширення коронавірусу: на вокзалах і в поїздах потрібно обов'язково бути в масці та дотримуватись соціальної дистанції в 1,5 метра.

У пресслужбі компанії говорять, що всі пасажирські поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку як перед рейсом, так і після нього. Що ж стосується працівників залізниці, всі вони забезпечені масками, пройшли інструктаж і медогляд.

Як раніше повідомляли "Коментарі", "Укрзалізниця" запустила додаткові поїзди в курортні міста України. В липні почали курсувати 6 нових поїздів в південні регіони країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини