Головна Новини Суспільство події В Україні різко зміниться погода: синоптики назвали регіони
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні різко зміниться погода: синоптики назвали регіони

Синоптики розповіли, як зміниться погода в Україні

3 листопада 2021, 23:00 comments1120
Поділіться публікацією:

Погода в кінці тижня піднесе сюрприз для українців.На вихідні прийде потепління. Місцями буде плюсувати до +19. Разом з тим прогнозисти попереджують  про сильний буревій та ранкові тумани, які стануть перешкодою для мандрівників. Про це в соціальних мережах інформує Наталка Діденко.

   В Україні різко зміниться погода: синоптики назвали регіони

Очікують різкі пориви вітру (фото з відкритих джерел)

За  її прогнозом, в найближчі дні, тобто в четвер, 4 листопада в нашій країні будуть сильні пориви вітру. Це принесе незручності мешканцям північних, західних і центральних регіонів. Опади завтра не передбачаються, окрім місцевостей на крайньому заході.

Термометр показуватиме +10+15 градусів майже в усіх регіонах країни. В південних регіонах +14+19 градусів. Лише сильний вітер може зіпсувати це листопадове тепло.

Наталка Діденко зазначає, що в передостанній робочий день 5 листопада теж буде тепло. Холод прийде 6-7 листопада в західні та північні регіони. Вона стверджує, що зараз погода дуже мінлива. Середина тижня тепла, у вихідні буде холодніше, в понеділок знову плюсуватиме, остаточне похолодання прийде з вівторка нового тижня.

Синоптики ще раз нагадують автомобілістам про листопадові тумани, які погіршуватимуть ситуацію на дорогах. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україну йде різке похолодання і зливиПісля погожих вихідних з сонцем і теплом, погода буде погіршуватись. Синоптики попереджають нас, що на першому тижні останнього місяця осені нас чекають великі дощі та похолодання. Як стверджують прогнозисти, холодна погода з надокучливими дощами прийде 3 листопада на більшість територій. Температура сягатиме +7+9 градусів. За словами Наталки Діденко, 30-31 жовтня буде тепло з сонцем.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини