Головна Новини Суспільство події В Україну йде різке похолодання і зливи: коли зіпсується погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде різке похолодання і зливи: коли зіпсується погода

Синоптики оновили прогноз погоди

29 жовтня 2021, 23:05 comments6103
Поділіться публікацією:

Після погожих вихідних з сонцем і теплом, погода буде погіршуватись. Синоптики попереджають нас, що на першому тижні останнього місяця осені нас чекають великі дощі та похолодання. Про це інформує Український гідрометцентр.

В Україну йде різке похолодання і зливи: коли зіпсується погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Як стверджують прогнозисти, холодна погода з дощами прийде 3 листопада на більшість територій. Температура сягатиме +7...+9 градусів.

За словами Наталки Діденко, 30-31 жовтня буде тепло з сонцем. Зранку — вологі жовтневі тумани. Чудова погода і краса, адже на деревах ще є гарне золоте та багряне листя. Тож потрібно насолоджуватись погожими днями справді золотої осені.

В суботу, за прогнозом гідрометцентру, буде ясно та сухо. Вдень плюсуватиме +11...+14, на заході +14...+18, ночі прохолодніші +2...+7.

В неділю погода буде теж з сонцем і погожим небом. Але стане прохолодніше +9...+13. Вночі в східних територіях заморозки 0..-4, в усіх інших регіонах 0...+4.

 В перший день листопада, понеділок, погода буде аналогічна. Сухо і ще трохи тепло.

У вівторок, 2 листопада градуси тепла стануть трохи вищими +11...+17. Вночі +3...+7. Але на заході вже прогнозуються опади.

 В середу, 3 листопада погода різко зміниться – в переважній частині наших регіонів пройдуть дощі, крім східних. В західних регіонах і частині північних регіонів – сильні опади, навіть зливи.

Важливо, що в західних регіонах суттєво похолодає, буде тільки +7...+9 градусів. У всіх інших регіонах ще матимемо комфортну температуру +10...+14, на півдні +14...+17.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформують про те, що в Україну йдуть дощі та похолодання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Шурик

30 жовтня 2021, 03:12

Текст противоположный заглавию.


Новини