Головна Новини Суспільство події В Україну знову йдуть дощі та сніг: прогноз погоди на 15 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну знову йдуть дощі та сніг: прогноз погоди на 15 грудня

Національний прогноз погоди

14 грудня 2021, 23:50 comments1192
Поділіться публікацією:

Завтра, 15 грудня  на південні території нашої держави прийдуть опади, на східних територіях очікуються опади у вигляді мокрого снігу. Температура повітря буде  становити 0+2 градуси. Про це інформує Укргідрометцентр.

В Україну знову йдуть дощі та сніг: прогноз погоди на 15 грудня

На півдні країни 15 грудня очікуються дощі, а на сході сніг (фото з відкритих джерел)

Ситуація з погодою кардинально міняється в середині тижня. В середу вночі та вдень на західних, північних та центральних територіях опадів не передбачається. Вони тут у вигляді мокрого снігу та дощу були нещодавно. Тепер сніжитиме на східних територіях, де за очікуваним прогнозом падатиме сніг і мокрий сніг. На південні території прийдуть дощі. Синоптики попереджують про сильний вітер, який буде на всіх територіях -5-10 м / с.

 Важливо, що в західних регіонах вночі морозитиме від -7 до -2 градусів, вдень потеплішає і температура сягатиме 0+3 градуси. В північних областях стовпчик термометра вночі показуватиме невеликий мороз від -2+1 градус. На східних територіях  вночі стовпчик термометра показуватиме від 0 до + 2, а вдень стане ще тепліше до +4 градусів.

В південних регіонах знову буде найтепліше, температура повітря буде строката  від +2 до +5 градусів, а вдень від +2 до + 7 градусів. В центральних регіонах синоптики прогнозують вночі від -1 до +2 градусів, а вдень -1 + 2 градуси.

В місті Києві опадів ні вночі, ні вдень не буде. Так само синоптики попереджають про сильні пориви вітру. Стовпчик термометра вночі показуватиме від 0 до + 2 градусів, а вдень матимемо +2+ 4 градуси.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що Грудневий холод, опади у вигляді дощу та снігу: погода принесе сюрприз на вихідні.Сьогодні, 4 грудня на всій території нашої країни суттєво понизиться температура повітря. Прийде грудневий холод. 


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини