Головна Новини Суспільство події Грудневий холод, опади у вигляді дощу та снігу: погода принесе сюрприз на вихідні
commentss НОВИНИ Всі новини

Грудневий холод, опади у вигляді дощу та снігу: погода принесе сюрприз на вихідні

Національний прогноз погоди на 4 грудня

4 грудня 2021, 09:23
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 4 грудня на всій території нашої країни суттєво понизиться температура повітря. Прийде грудневий холод.Денної пори стовпчики  термометрів на  більшості територій лише трішки плюсуватимуть, буде лише +1+3 градуси, тільки на східних та південних територіях стане тепліше  +5°...+9 градусів, а на території Криму — до +11 градусів. Разом з тим, синоптики прогнозують опади в регіонах південного сходу. Там пройдуть дощі, місцями падатиме мокрий сніг. У всіх практично регіонах матимемо невелику хмарність. Про це інформує УНІАН.

Грудневий холод, опади у вигляді дощу та снігу: погода принесе  сюрприз на вихідні

Сьогодні в більшості областей Україні температура не підніметься вище + 3° (фото з відкритих джерел)

 Зокрема, на західних територіях нашої держави стовпчики термометрів показуватимуть  +1°...+ 3 градуси, дощів тут не передбачається.

 Синоптики інформують, де в суботу буде найхолодніше — це північні регіони, де плюсуватиме лише мінімально +1+2 градуси, але опадів тут теж не буде. В столиці нашої країни буде сьогодні прохолодна погода, на інших територіях матимемо невелику хмарність,- пояснюють метеорологи.  

 В центральні регіони також прийде грудневий холод, так само спостерігатимемо невелику хмарність.

 На великих східних територіях тепло буде не скрізь, прогнозують синоптики центру. В Харкові та регіоні матимемо +2 градуси, в Донецькому та Луганському регіоні плюсуватиме більше+7+9 градусів.  разом з тим, тут у вихідні будуть опади. Пройде дощ, в деяких місцинах падатиме мокрий сніг.

Помірне тепло буде, як стверджують синоптики, на південних територіях +5 градусів. Але тут так само йтимуть опади, переважно це дощі. В Запоріжжі та прилеглому  регіоні йтиме мокрий сніг.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що В Україну йде мокрий сніг та ожеледиця: як зміниться погода в регіонах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.unian.ua/pogoda
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини