Головна Новини Суспільство події В Україну йде мокрий сніг та ожеледиця: як зміниться погода в регіонах
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде мокрий сніг та ожеледиця: як зміниться погода в регіонах

Актуальний прогноз погоди на 3 грудня

2 грудня 2021, 23:30
Поділіться публікацією:

В останній робочий день тижня, 3 грудня погода в нашій країні буде щедрою на опади. Буде йти мокрий сніг, в результаті чого водії мають знати про виникнення ожеледиці на багатьох автострадах. Хмарну погоду без опадів і плюсову температуру +14 синоптики чекають в південних, східних і центральних регіонах. Про це інформує Укргідрометцентр.

В Україну йде мокрий сніг та ожеледиця: як зміниться погода в регіонах

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

В п’ятницю на західних і північних територіях буде йти мокрий сніг та на зміну йому дощ. Нічної пори та зранку на Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській територіях будуть складні погодні умови. Йтиме мокрий ліпкий  сніг, прогнозуються  хуртовини, на автострадах очікується ожеледиця. Стовпчик термометра показуватиме  -1  + 2 вночі, та +1  + 6 денної пори.

На західних територіях так само йтиме сніг, а потім на зміну йому прийде дощ. Такою ж буде погода в центральних регіонах.  Стовпчик термометра коливатиметься в нічні часи від 0 до +3, денної пори буде з плюсами +4+6.

В південних та східних областях погода буде похмурою, але без опадів. Температура в цій місцевості в нічні часи теж змінюватиметься+3+8. Вдень значно потеплішає, буде +10+14 градусів.

В столиці на фініші робочого тижня падатиме мокрий сніг з дощем. Стовпчик термометра показуватиме в нічний час 0+2, денної пори +4+6 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Україну накриє сніг і сильний вітер.Другого дня зими, в четвер на всіх територіях нашої країни буде йти сніг. Також  його супроводжуватиме сильний буревій. Але сильного морозу не буде. Навпаки, синоптики говорять  про те, що стане тепліше, місцями буде +12 градусів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини