Головна Новини Суспільство події Україну накриє сніг і сильний вітер: як зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриє сніг і сильний вітер: як зміниться погода

Як зміниться погода в Україні

1 грудня 2021, 23:30
Поділіться публікацією:

Другого дня зими, в четвер на всіх територіях нашої країни буде йти сніг. Також  його супроводжуватиме сильний буревій. Але сильного морозу не буде. Навпаки, синоптики говорять  про те, що стане тепліше, місцями буде +12 градусів. Про це інформує Укргідрометцентр.

Україну  накриє сніг і сильний вітер: як зміниться погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Другого грудня, в передостанній робочий день на західних, центральних і північних територіях падатиме сніг. Разом з тим, на інших територіях опадів не прогнозується. Синоптики попереджують про сильні пориви вітру по всіх регіонах України, які становитимуть до 7-12 м/с.

В четвер, 2 грудня на західних територіях в нічний час температура буде мінлива: від-1 до + 4 градусів. Денної пори матимемо  від +6 до +9. На північних територіях  в нічний час буде холодніше: від -3 до -1, а вдень +3 +5.

Грудневі морози будуть  в  нічний час на східних територіях. Стовпчик термометра в нічний час опуститися від -4 до -2 градусів.  Вдень потеплішає до +3 +6 градусів.

В південних регіонах України  матимемо строкату температуру. В нічний час вона буде від -2 до +5, а денної пори сягатиме  від +9 до + 12градусів.

В центральних регіонах синоптики  прогнозують в нічний час від -3 до -1, а вдень стане тепліше +5 +7 градусів.

Другого грудня в Києві в нічний час падатиме зимовий сніг, денної пори опадів не передбачається. Так само, сильно штормитиме — від 7 до 12 метрів на секунду. Температура повітря в столиці  в нічний час буде мінусова: від -3 до -1, а вдень потеплішає до +5 +7градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україну йде снігопад.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення


Новини