Головна Новини Суспільство події В Україну йдуть снігопади: які регіони можуть потрапити під удар стихії
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть снігопади: які регіони можуть потрапити під удар стихії

Прогноз погоди на 20 січня в Україні

20 січня 2022, 00:15 comments2797
Поділіться публікацією:

У передостанній робочий день цього тижня, 20 січня синоптики прогнозують випадання снігу у західних регіонах нашої країни. Разом із тим, у східних регіонах погода буде сонячною, опадів тут не буде. Про це інформує  Укргідрометцентр.

В Україну йдуть снігопади: які регіони можуть потрапити під удар стихії

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Завтра у західних регіонах цілий день падатиме сніг. На противагу західним, у східних регіонах погодна ситуація опадів не передбачає. Буде морозець та світитиме сонце. Важливо, що стовпчик термометра у західних регіонах вдень показуватиме 0...- 2, нічної пори мороз збільшиться до — 6 градусів. У північних регіонах вдень буде 0...-4, вночі морози збільшаться від — 4 до -11 градусів. У східних регіонах вдень морози будуть сильнішими: від -2 до -5, нічної пори тут температура може мінусувати місцями до -10...-16 градусів.

В центральних регіонах вдень буде +1...+5, вночі прийдуть морози -3...-10 градусів. У південних регіонах  денної пори плюсуватиме +1...+5, вночі так само буде морозно:  -3...-10 градусів.

У місті Києві протягом цілого дня буде падати сніг. Вдень буде 0...+3, нічної пори морозитиме -3...-7 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що де на Водохреще вдарять морози. Водохресні морози вдарять практично по всій території України. Але в основному неабияк заморозить у ніч перед святом, а на саме Водохреще температура не опускатиметься нижче -8 градусів. Синоптики розповів, що найближчої ночі у середньому по країні варто очікувати на зниження температури повітря до -4...-9 градусів. Але найбільших морозів варто очікувати у північно-східній частині України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини