Головна Новини Суспільство події Де на Водохреще вдарять морози: синоптик озвучила прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Де на Водохреще вдарять морози: синоптик озвучила прогноз

За прогнозом синоптика Наталії Діденко, найближчої ночі вдарять морози до -15 градусів

18 січня 2022, 13:48
Поділіться публікацією:

Цього року водохресні морози вдарять практично по всій території України. Але в основному неабияк заморозить у ніч перед святом, а на саме Водохреще температура не опускатиметься нижче -8 градусів. Як передає видання "Коментарі", про це у Facebook розповіла синоптик Наталія Діденко.

Де на Водохреще вдарять морози: синоптик озвучила прогноз

Погода на Водохреща. Фото: з відкритих джерел

Синоптики розповів, що найближчої ночі в середньому по країні варто очікувати на зниження температури повітря до -4... -9 градусів. Але найбільших морозів варто очікувати у північно-східній частині України. У цій частині країни очікується -10 і навіть -15 нижче нуля. Вдень морози ослабнуть і в середньому в Україні буде температура -2...-5 градусів.

Наталія Діденко зазначає, що найхолодніше буде у Полтавській, Сумській та Харківській областях. Тут вдень очікується -5... -8 градусів.

Щодо опадів, то в основному по країні буде без опадів. Трохи засніже лише у східній частині країни. Проте водіям потрібно бути уважними за кермом, бо на дорогах буде ожеледиця.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Центрі громадського здоров'я України розповіли, чи одноразове купання на Хрещення може зміцнити здоров'я. Медики запевняють, що зміцнити імунітет занурення в холодну воду може лише в тому випадку, якщо люди займаються моржуванням та постійно вдаються до таких процедур. Тобто купання у крижаній воді не стане шоком для організму. Якщо ж ви все-таки вирішили зануритися в холодну воду, але при цьому не загартовувалися, то потрібно виконати ряд правил та рекомендацій, зокрема, перебувати у воді не більше 5 хвилин, не пірнати з головою та постаратися максимально рухатись.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини