Головна Новини Суспільство події В Україну йдуть снігопади та морозні ночі: синоптики оновили прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть снігопади та морозні ночі: синоптики оновили прогноз погоди

Актуальний прогноз погоди на 1 лютого

31 січня 2022, 23:45
Поділіться публікацією:

Завтра, 1 лютого опади у вигляді снігопадів  прийдуть на західні території нашої країни. Стовпчик термометра  в межах доби буде показувати від -6 морозу до+8 градусів тепла. Про це інформують синоптики Укргідрометцентру.

В Україну йдуть снігопади та морозні ночі: синоптики оновили прогноз погоди

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

За їх прогнозом, у вівторок заметілі прийдуть на території Закарпатської, Львівської та Івано-Франківської областей. В Карпатах будуть можливі сходження лавин, тому за  попередженням прогнозистів, в цей день ліпше не вирушати в походи та мандрівки в гори. Щоб не наразити себе на небезпеку.

На інших територіях нашої країни буде мінлива хмарність і опадів не передбачається. Але, майже у всіх регіонах, за винятком Херсонщини та території Криму, на автострадах буде ожеледиця.

В перший день лютого в західних регіонах вдень буде від -1 до +1 градуса, вночі від -2 до -6 градусів морозу. В північних регіонах вдень від -1 до -2 градусів, вночі мороз посилиться  від -3 до -6 градусів. В східних регіонах стовпчик термометра вдень показуватиме від -1 до +2 градуси,  вночі від -2 до -6 градусів лютневого морозу. В південних регіонах вдень температура плюсуватиме від +4 до +8, вночі  прийдуть морози від -2 до -5 градусів. В центральних областях вдень очікується від -1 до + 2 градусів, вночі від -3 до -6 градусів.

В столиці нашої країни опадів не буде, синоптики прогнозують лише мінливу хмарність.  Пориви  південно-західного вітру сягатимуть  7-12 метрів в секунду. Температура повітря в нічний час буде коливатись  в межах від -4 до -6 градусів морозу, вдень — від 0 до -2 градусів лютневого морозу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україну прийшло потепління та мокрий сніг.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини