Головна Новини Суспільство події В Україну прийшло потепління та мокрий сніг: як зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну прийшло потепління та мокрий сніг: як зміниться погода

Прогноз погоди на 29 січня

29 січня 2022, 00:50
Поділіться публікацією:

Завтра, 29 січня  в усіх регіонах нашої країни буде йти мокрий сніг. Стовпчик термометра зазнає коливань в межах -2 +4 градуси. Про це інформує Укргідрометцентр.

В Україну прийшло потепління та мокрий сніг: як зміниться погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

 В суботу вночі у всіх регіонах країни падатиме сніг та мокрий сніг. В більшості  регіонів ці опади пройдуть у вигляді мокрого снігу Швидкість вітру складатиме 7-12 метрів на секунду.

Суботнього  дня  в західних регіонах вночі температура зазнає коливань в межах -8  -0 градусів. Вдень буде -2+ 1 градус. В північних і східних регіонах нічної пори та вдень  стовпчик термометра показуватиме -1+1 градус.

В південних регіонах вдень опадів не буде Температура вночі така само зазнає коливань в межах -1+1 градус. Вдень буде +1+4 градуси. В центральних областях стовпчик термометра показуватиме -1+1 градус, вдень буде -1+2 градуси.

Вихідного дня в місті Києві вночі та вдень йтиме мокрий сніг. Швидкість вітру становитиме 7-12 м / с. Стовпчик термометра  вночі та вдень зазнає коливань в межах -1 +1 градус.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що атмосферні фронти циклону накриють УкраїнуНайближчої ночі стовпчики термометрів опустяться до -8...-11 градусів у Харківській та Сумській областях. Згідно з прогнозом відомого синоптика Наталії Діденко, у п'ятницю, 28 січня, в Україні очікується сильний вітер, опади та налипання мокрого снігу. Така погода формуватиметься під впливом циклону Marie, що принесе на територію країни атмосферні фронти. За прогнозом Діденко, у п'ятницю українцям варто готуватися до снігової погоди, а мешканцям Півдня – до снігу з дощем. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини