Головна Новини Суспільство події Атмосферні фронти циклону накриють Україну: якою буде погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Атмосферні фронти циклону накриють Україну: якою буде погода

Найближчої ночі стовпчики термометрів опустяться до -8...-11 градусів у Харківській та Сумській областях

27 січня 2022, 13:40
Поділіться публікацією:

Згідно з прогнозом відомого синоптика Наталії Діденко, у п'ятницю, 28 січня, в Україні очікується сильний вітер, опади та налипання мокрого снігу. Така погода формуватиметься під впливом циклону Marie, що принесе на територію країни атмосферні фронти. Свій прогноз фахівець розмістила на сторінці у Facebook.

Атмосферні фронти циклону накриють Україну: якою буде погода

Атмосферні фронти циклону накриють Україну - фото з відкритих джерел

За прогнозом Діденко, у п'ятницю українцям варто готуватися до снігової погоди, а мешканцям Півдня – до снігу з дощем.

У західних та північних регіонах України очікується сильний вітер, аж до штормового. У Центрі, на Сході та Півдні країни 28 січня вітер буде помірним, але у суботу посилиться до 15-20 метрів на секунду.

Найближчої ночі стовпчики термометрів опустяться до -8...-11 градусів у Харківській та Сумській областях, а в центральній та південній частинах температура становитиме 3-8 градусів морозу.

Вдень у п'ятницю на Півдні очікується 1-4 градусів тепла, а на решті території України температура "крутитиметься" близько 0 градусів.

У Києві 28 січня також прогнозуються опади у вигляді снігу та мокрого снігу.

"Поки що Україною ходять атмосферні західні фронти з вітрами переважно західних напрямів, тому вологи та стрибків тиску вистачатиме", — написала Наталія Діденко.

Нагадаємо, що раніше синоптик Наталія Птуха спрогнозувала "класичну зиму" на всій території країни. Фахівець зазначила, що погода цього тижня принесе українцям помірні морози та опади.

Раніше у матеріалі порталу "Коментарі" повідомлялося, що у найбільшій пустелі світу — Сахарі — зафіксували випадання снігу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини