Головна Новини Суспільство події В Україну йдуть снігопади та морози: де буде найхолодніше
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть снігопади та морози: де буде найхолодніше

Актуальний прогноз на 18 січня

17 січня 2022, 23:55
Поділіться публікацією:

У вівторок, 18 січня, на усіх територіях нашої країни, крім південних – буде йти сніг. Так само, напередодні свята Водохреща, стануть міцнішими січневі морози. Про це інформує Укргідрометцентр.

В Україну йдуть снігопади та морози: де буде найхолодніше

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Синоптики стверджують, що завтра цілий день, в західних, північних та східних регіонах будуть йти опади у вигляді снігу.На усіх територіях країни буде хмарно.

Зокрема,  в західних регіонах вдень стовпчик термометра показуватиме 0 -2, а нічної пори — -2 -6 морозу. В північних регіонах вдень встановиться температура від -2 до -4 градусів, а вночі мороз становитиме -4  -6 градусів. В східних регіонах вдень буде температура  -1  +3, а нічної пори -1 -4 градуси морозу. В центральних регіонах завтра вдень стовпчик термометра  показуватиме -1-3 градуси морозу, в нічні години він посилиться до -3-6 градусів. В південних регіонах мінусуватиме -1 до +1 градусів, в нічні години мороз збільшиться до -3 -6 градусів.

В місті Києві  денної пори так само сніжитиме. Стовпчик термометра показуватиме -2-4 градуси морозу, вночі стане холодніше -4 -6 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптики попередили про погіршення погоди в Україні. В Україні очікуються опади у вигляді снігу, а в деякі дні у вигляді снігу з дощем. Крім того, до країни знову повертаються нічні морози. Наступного тижня погода в Україні знову зміниться.З понеділка на українців очікує мокрий сніг, який 17 січня пройде у більшій частині країни. Вдень температура повітря ще залишиться вищою за 0. А вже до ночі абсолютно у всіх областях буде мінусова температура.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини