Головна Новини Суспільство події Шквальний вітер, снігопад та нічні морози: синоптики попередили про погіршення погоди в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Шквальний вітер, снігопад та нічні морози: синоптики попередили про погіршення погоди в Україні

Синоптики зазначили, що наступного тижня погода в Україні знову зміниться

15 січня 2022, 23:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Україні очікуються опади у вигляді снігу, а в деякі дні у вигляді снігу з дощем. Крім того, до країни знову повертаються нічні морози. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Шквальний вітер, снігопад та нічні морози: синоптики попередили про погіршення погоди в Україні

Погода в Україні. Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 15 січня, в Україні оголосили штормове попередження. Як зазначають у прес-службі ГУ ДСНС України, пориви вітру досягнуть 15-20 м/с (рівень небезпеки – жовтий).

Синоптики передають, що з понеділка на українців очікує мокрий сніг, який 17 січня пройде у більшій частині країни. Вдень температура повітря ще залишиться вищою за 0. А вже до ночі абсолютно у всіх областях буде мінусова температура.

Шквальний вітер, снігопад та нічні морози: синоптики попередили про погіршення погоди в Україні - фото 2

З вівторка до України прийде невелике похолодання. По всій країні в цей день йтиме мокрий сніг. Водночас температура повітря в деяких областях впаде до 9-10 градусів нижче 0.

Шквальний вітер, снігопад та нічні морози: синоптики попередили про погіршення погоди в Україні - фото 3

19 січня у більшій частині України буде хмарна погода без опадів, а на деякі області очікується мокрий сніг. При цьому на Півдні та на Заході країни вдень буде плюсова температура. Вже до ночі знову настане похолодання.

Шквальний вітер, снігопад та нічні морози: синоптики попередили про погіршення погоди в Україні - фото 4

У четвер західні та північні області накриє мокрий сніг із дощем. Вдень у цих частинах країни очікується 1 градус тепла. Вночі знову повернуться морози. В решті країни день пройде без істотних опадів. У південних областях до ночі збережеться плюсова температура, а у східних — навпаки, варто очікувати на морози.

Шквальний вітер, снігопад та нічні морози: синоптики попередили про погіршення погоди в Україні - фото 5

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що фотограф із Великобританії цієї зими зафіксував на фото рідкісне природне явище. Знімок був опублікований у Мережі.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що в 2021 році температура поверхні як суші, так і океанів на Землі була на 0,84 градуси за Цельсієм вище середнього показника 20-го століття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини