Головна Новини Суспільство події В Україну йдуть сильні снігопади та зливи: коли і де зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть сильні снігопади та зливи: коли і де зміниться погода

Зміна синоптичної ситуації відбудеться вже цього тижня

6 грудня 2022, 22:10 comments1630
Поділіться публікацією:

 В Україну йде потепління, що принесе із собою сильні снігопади та зливи. Українців попередив про зміну погоди народний синоптик Станіслав Щедрін.

 В Україну йдуть сильні снігопади та зливи: коли і де зміниться погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

За словами Щедріна, така погода очікується в країні вже від 7 грудня.

"Від 7 грудня до України почне надходити низка циклонів з сильними снігопадами та дощами. Вони також принесуть із собою значне потепління по всій країні до +2+10 градусів", - повідомив Щедрін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що синоптики розповіли, яка погода буде у грудні та на Новий рік.За прогнозом  українських синоптиків, останній місяць цього року не принесе великих морозів та сильних снігопадів, навпаки  стовпчик термометра часто плюсуватиме, а мінусові температури будуть мінімальними. Укргідрометцентр оприлюднив власний прогноз  на перший місяць зими. В багатьох областях  нашої країни  на початку зими погода буде  теплішою, ніж навіть в торішні грудневі дні, а в інші регіони прийде звичайна зимова погода, яка є характерною  для  грудня. На заході країни,  в Житомирській, Київській та Вінницькій областях середньомісячна температура буде від -3 морозу до +2 тепла. Ці показники на 1-1,5 градуса вищі за норму, в решті  інших — близькі до неї. В грудні синоптики не прогнозують аномальні снігопади. Опади йтимуть в кількості  34-78 мм, в гірських місцевостях місцями 81-105 мм. Метеорологи також оприлюднили свій прогноз  на майбутній Новий рік. Його  ми зустрічатимемо при нульовій  позначці термометра.  Великих морозів не буде. Падатиме сніг, але мокрий.  Свій прогноз  оприлюднив і Володимир Деркач. Він каже,  що грудень буде  мінливого характеру – прийде частий холод. А на зміну йому йтимуть відлиги. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини