Головна Новини Суспільство події В Україну йдуть сильні морози: коли і де зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть сильні морози: коли і де зміниться погода

Погода в Україні протягом тижня зміниться,14 грудня прийдуть грудневі морози

13 грудня 2022, 21:25 comments2176
Поділіться публікацією:

В нашій країні  синоптики попереджають  про  відчутне пониження температури вже найближчими днями. В деяких місцевостях  очікується до — 15 градусів морозу. Про це інформують  в соціальних мережах синоптики з Укргідрометцентру.

В Україну йдуть сильні морози: коли і де зміниться погода

В Україну йдуть морози (ілюстративне фото з відкритих джерел)

Важливо, що ще 14 і 15 грудня  великих снігопадів не очікують За вийнятком територій  західних і північних  регіонів, де  можливо йтиме сніг і в деяких місцевостях буде  хуртовина. В південних регіонах  пройдуть дощі.

Стовпчик термометра  в нічний час показуватиме — 4-10° морозу,  в західних регіонах буде холодніше,  температура опуститься до -15° морозу. Протягом дня, в середу потеплішає, морозитиме до 0-6°.

В кінці тижня стане тепліше. В четвер температура вже плюсуватиме до + 3 градусів,  в південних регіонах буде + 7° тепла.

Синоптики попереджують  водіїв про ожеледицю на дорогах і нагадують пішоходам та водіям про обачність.

Прогноз від  народних синоптиків

Як прогнозує  Володимир Деркач, з 15 грудня в нашу країну  знову повернеться холод. Морози  сильнішатимуть до 20 грудня. Після цього буде кілька теплих  днів з відлигою.

Остання декада грудня  знову буде з морозами та снігом. Як прогнозує Володимир Деркач,  останні дні року  будуть періодом суцільного мінуса.

В своїх  прогнозах  народні синоптики передбачають,  що  в грудні буде найтепліше, як в інші зимові місяці. Значне  пониження температури та великі снігопади  слід  чекати в останній декаді січня та протягом лютого.

Разом з тим,народний  синоптик Леонід Горбань прогнозує, що з 15  грудня  буде  тепліше, середина місяця почнеться з ймовірної відлиги та  мокрого снігу.

В своїй книзі він зазначив, що тепла погода без  морозу  триматиметься до Нового року, тому можливо, що новорічне  свято буде без  снігу.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні сильно зміниться погода.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини