Головна Новини Суспільство події В Україні сильно зміниться погода: прогноз на найближчі дні
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні сильно зміниться погода: прогноз на найближчі дні

Погода в Україні найближчими днями буде змінюватись швидко

7 грудня 2022, 22:10 comments2153
Поділіться публікацією:

В Україні найближчим дням дуже активно та кардинально буде змінюватися погода. Якщо в четвер  очікують, що буде йти дощ і мокрий сніг, мороз, то в понеділок температура повітря підскочить до +8 градусів тепла. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на прогноз синоптикині Наталки Діденко у Facebook.

В Україні сильно зміниться погода: прогноз на найближчі дні

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Якою буде погода у четвер

В Україні, 8 грудня, прогнозують мокрий сніг у на сході та центрі України, а у південній частині місцями дощ.

"На півночі та на у Вінницькій області — щільні постфронтальні хмари.Сонячні прояснення, без опадів — у західних областях", -  повідомила Діденко.

За словами синоптика, вітер потрохи вщухатиме, але на сході все ще буде з поривами.

"Повітря заходить до нас явно тепліше — завтра повсюди близько нуля, вдень навіть з невеликими "плюсами", на півдні +5...+9, в Криму до +14 градусів", — заявила синоптик.

Погода на 9 грудня

Як повідомила Діденко, того дня в Україні буде йти  мокрий сніг, дощ, сірі хмари і "чудове сонце". Столиця України, буде вся в хмарах, відтак, опадів не очікується. Температура повітря коливатиметься поблизу нуля.

Погода у вихідні та понеділок

За даними Наталки Діденко, вихідними та в найближчий понеділок в Україні суттєво потепліє стовпчик термометра підніметься до +4...+8 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україну йдуть сильні снігопади та зливи. В Україну йде потепління, що принесе із собою сильні снігопади та зливи. Українців попередив про зміну погоди народний синоптик Станіслав Щедрін. За словами Щедріна, така погода очікується в країні вже від 7 грудня. Від 7 грудня до України почне надходити низка циклонів з сильними снігопадами та дощами. Вони також принесуть із собою значне потепління по всій країні до +2+10 градусів

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини