Головна Новини Суспільство події В Україну йдуть рясні опади і потепління:де зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть рясні опади і потепління:де зміниться погода

Актуальний прогноз погоди на 7 лютого

6 лютого 2022, 23:30
Поділіться публікацією:

В понеділок, 7 лютого, на західних та північних територіях синоптики прогнозують дощі та сніг. В східних та південних регіонах буде ясна сонячна погода. Про це повідомляють в Укргідрометцентрі.

В Україну йдуть рясні опади і потепління:де зміниться погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Як зазначають синоптики центру, на західних територіях прогнозуються  сильні опади із снігом. На східних та південних територіях погода буде протилежною – без дощів та снігу, навпаки буде ясно та сонячно.

 Зокрема, температурні показники вдень в західних регіонах  складатимуть +3+5 градусів, вночі 0+ 4 градуси. В північних регіонах температура вночі-1 -3, вдень вона плюсуватиме+2 +4 градуси.

В східних регіонах вночі встановиться мінусова температура -5 -2 градуси, вдень потеплішає до+2 +4 градуси. В південних регіонах вдень +6+9 градусів тепла, вночі буде прохолодніше – 3 -1 градус морозу. В центральних регіонах вночі 0 -3  градуси лютневого морозу, вдень стовпчик термометра плюсуватиме +3 +5 градусів тепла.

В місті Києві в перший робочий день тижня  пройдуть опади. Падатиме мокрий сніг з дощем. Вдень  температурні показники сягатимуть плюсів +2+5 градусів, вночі похолодає до -4 – 1 градусів морозу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, яка погода чекає українців навесні2 лютого на біостанції у Гайдарах (Харківська область) бабак Тимка III дав прогноз щодо погодних умов в Україні. Пророцтво гризуна були "розшифровані" співорганізатором заходу Надією Токарською.  За її словами, Тимко повідомив, що весна прийде за розкладом, але буде досить прохолодною. Адже Тимко не побачив своєї тіні, відтак, весна буде досить нестабільною .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини