Головна Новини Суспільство події В Україну йдуть осінні дощі: де зіпсується погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть осінні дощі: де зіпсується погода

Синоптики розповіли, де будуть йти дощі

27 жовтня 2021, 23:05
Поділіться публікацією:

Погода в нашій країні після періоду похолодання без дощів буде змінюватись – в кількох регіонах в четвер, 28 жовтня пройдуть опади. Градуси денної температури будуть плюсувати, а приморозки підуть, залишившись тільки в східних регіонах. Про це інформує Український гідрометцентр.

В Україну йдуть осінні дощі: де зіпсується погода

В Україну йдуть дощі (фото з відкритих джерел)

 Як прогнозує Наталка Діденко, на середині тижня, 28 жовтня в нашій країні значно потеплішає. Градуси денної температури  будуть на позначці +10+15. В північно-східному регіоні буде дещо холодніше+8+11.

 Опади завтра пройдуть в північних, східних регіонах.

 За словами пані Діденко, невеликі опади будуть тільки на кількох територіях нашої країни — в Чернігівській, Сумській, Полтавській областях. Ще вони можуть пройти в східному регіоні.

 В столиці завтра буде без дощів, температура підвищиться і показуватиме денної пори +12 градусів.

Синоптики Українського гідрометцентру розповіли,  якою буде погода наприкінці тижня. Вони стверджують, що 29 жовтня буде тепло, нічні морози пройдуть. Разом з тим, атмосферний фронт, який несе опади, піде з України.

У вихідні в нашій країні буде гарна, комфортна погода з сонцем та погожим небом. А ще — так очікуваним теплом. Градуси комфорту плюсуватимуть +10+ 15. В західних регіонах буде ще тепліше + 18 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Україну накриє потужний арктичний циклон.Різке похолодання прийде цими вихідними в нашу країну Це пов’язано з потужним циклоном, який несе холодне арктичне повітря з Фінляндії. Холодна погода зіпсує вихідні в багатьох європейських країнах. На наших територіях стовпчик термометра різко опуститься вниз на 5-7 градусів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини