Головна Новини Суспільство події Україну накриє потужний арктичний циклон: якою буде погода на вихідні
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриє потужний арктичний циклон: якою буде погода на вихідні

Синоптики повідомили про похолодання

22 жовтня 2021, 23:00 comments1462
Поділіться публікацією:

Різке похолодання прийде цими вихідними в нашу країну Це пов’язано з потужним циклоном, який несе холодне арктичне повітря з Фінляндії. Холодна погода зіпсує вихідні в багатьох європейських країнах. На наших територіях стовпчик термометра різко опуститься вниз на 5-7 градусів.

Україну накриє потужний арктичний циклон: якою буде погода на вихідні

Прогноз погоди в Україні (фото з відкритих джерел)

 Якою буде погода в передостанні вихідні жовтня інформують Український гідрометцентр та Наталка  Діденко.

За даними Українського гідрометцентру, в суботу пройдуть дощі на східних та південних територіях, на Кіровоградщині та Дніпровщині. На інших українських територіях буде без опадів. В Карпатах випаде мокрий сніг, температура коливатиметься від-2 до +3 градусів. Посилюватиме холод штормовий вітер.

Вночі стовпчик термометра коливатиметься ще більше від +3 до +8 градусів. Денної пори буде+10+15 градусів, на півдні тепліше +15+20 градусів.

 За прогнозом пані Діденко, в суботу дощі пройдуть на Харківщині та Сумщині, а звідти – зачеплять центральні території до Одеси. Невеликі дощі можливі на Волині та Рівненщині, на півдні Київщини та Чернігівщини. Ввечері опади пройдуть на східних територіях.

 В неділю вже дощитиме на північному сході держави, в інших регіонах дощу не буде.

 Буде холоднішати й 24 жовтня, температура становитиме +5 +10 градусів. На півдні очікується +12.Найбільш холодно буде на західних територіях, там лише+4+6. Вночі буде ще холодніше+1+4.

 В столиці на  вихідні буде без дощу. Але пануватиме сильний вітер. В суботу температура становитиме+12 градусів, в неділю буде холодніше +6+8 градусів.

Початок тижня, за прогнозом Наталки Діденко, буде ще холоднішим. Вночі  мінусуватиме. А з середини тижня в наші широти знову повернеться тепло.

За її словами, з середи нового робочого тижня теплішатиме спочатку на західних територіях, а до кінця тижня в нашій країні переважатиме  тепла погода з гарантованими плюсами:+12+16, місцями до +18 градусів. Наступних вихідних матимемо теплу погоду, яку чекають всі.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україну йдуть морози до -7.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини