Головна Новини Суспільство події В Україну йдуть морози до -7: де буде найхолодніше
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть морози до -7: де буде найхолодніше

Синоптики розповіли, коли в Україні стане холодніше

21 жовтня 2021, 23:10 comments4066
Поділіться публікацією:

Наприкінці тижня, якраз на вихідні в нашій країні знову похолодає. Винуватець –  холодне арктичне повітря, яке прийде на наші території. Синоптики кажуть, що в деяких місцях навіть буде -7 морозу. А потім ще повернеться тепло.  

В Україну йдуть морози до -7: де буде найхолодніше

Погода в Україні принесе сильний холод і мороз (фото з відкритих джерел)

Як прогнозує Наталка Діденко, знову різко похолодає вже в суботу, 23 жовтня. А 24-25 жовтня холод прийде на всі наші території.

За її словами, арктичне зимне повітря буде тягнути холод за собою. Тепла температура 23 жовтня збережеться на південних, східних та чималій частині центральних територій нашої країни. В неділю та понеділок і там  зміниться ситуація, прийде арктичне повітря і термометр показуватиме мінуси жовтневого холоду. Вдень потеплішає до+5+11 градусів.  

Разом з тим, в п'ятницю пані Наталя передбачає  теплий день. Буде+14+20 градусів кругом, крім західного регіону, де вже холоднішатиме. Тут буде лише+10+16.

 Разом з тим, в переважній більшості регіонів будуть і сильні пориви штормового вітру. Тож слід бути уважними та обережними.

В столиці країни 22 жовтня випаде тепла погода, температура повітря буде+16+17 градусів. Але так само із сильним вітрюганом. Опадів не буде.

Фахівці Українського гідрометцентру склали свій прогноз. Вони переконують, що холодне повітря затримається ще й 26 жовтня. Тої ночі в східних регіонах місцями будуть морози-7 градусів.

Щодо теплих температур, то Наталя Діденко зазначає, що тепле повітря прийде на територію нашої країни в самому кінці жовтня, 27-29 числа.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україну увірветься потужне потепління.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини