Головна Новини Суспільство події В Україну увірветься потужне потепління: де буде +22 вже завтра
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну увірветься потужне потепління: де буде +22 вже завтра

Синоптики розповіли про погоду в Україні

20 жовтня 2021, 23:10 comments1324
Поділіться публікацією:

Завтра, 21 жовтня, в нашу країну прийде раптове потепління. Але тішитись сонцем і теплом наприкінці жовтня будемо недовго. Наступної доби  стовпчик термометра почне опускатись. В суботу та неділю вже пануватиме холодна погода.

В Україну увірветься потужне потепління: де буде +22 вже завтра

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Як прогнозує Наталя Діденко, в четвер в переважній більшості регіонів буде +13 +19,  на Заході +22 тепла. Прохолодно тільки в Карпатах+7 градусів.

 Дві ночі в середині тижня теж випадуть теплими +5+12 градусів в нічні години. Але хороші враження від жовтневого тепла зіпсує сильний вітер.

Невеликий дощ скропить землю пізнього вечора в західному регіоні.

Прогнозисти Українського гідрометцентру  попереджують про сильний вітер 21 жовтня вночі на західних територіях, вдень він піде далі і штормитиме в більшості українських регіонів -15-20 м/с. Це І рівень небезпеки.

В столиці в четвер буде +17 градусів, без дощу. Так само теплу погоду псуватиме штормовий вітер.

В суботу погода знову почне змінюватись.До нас прийде холодне арктичне повітря, а з ним і суттєве похолодання.

 Фахівці Укргідрометцентру прогнозують тільки +5 +9 градусів вже 24 та 25 жовтня. Вночі буде ще холодніше, прийдуть на наші території морози, навіть на півдні країни  температура буде близько нуля вже в понеділок.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що нічні морози і дощі, яка погода буде на вихіднихВ східних регіонах в суботу буде прохолодно і сухо. Дощик може пройти над Полтавщиною. Вночі матимемо+2+5, вдень стане тепліше+12+15. Вітер буде сильніший. Найтепліше буде на південних територіях: сонячно, без опадів. Але вітряно. Вночі буде+7+9 градусів, вдень температура підніметься до+13+16. В Криму теж без дощу, денна температура+15+17 градусів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини