Головна Новини Суспільство події Нічні морози і дощі: яка погода буде на вихідних
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічні морози і дощі: яка погода буде на вихідних

Актуальний прогноз погоди

15 жовтня 2021, 23:05
Поділіться публікацією:

Погода в  цю суботу та неділю можлива, залежно від регіону, із сюрпризом. Десь буде прохолодно, на інших територіях пройдуть дощі, або навіть морози. Про це інформують фахівці Українського гідрометцентру.

Нічні морози і дощі: яка погода буде на вихідних

Актуальний прогноз погоди (фото з відкритих джерел)

В східних регіонах в суботу буде прохолодно і сухо. Дощик може пройти над Полтавщиною. Вночі матимемо+2+5, вдень стане тепліше+12+15. Вітер буде сильніший.

Найтепліше буде на південних територіях: сонячно, без опадів. Але вітряно. Вночі буде+7+9 градусів, вдень температура підніметься до+13+16. В Криму теж без дощу, денна температура+15+17 градусів.

А от в північних регіонах буде дощити, посилиться вітер. Вночі прохолодно+2+4, денної пори доби+11+13 градусів.

На західних територіях світитиме сонечко, але погода буде прохолодна. Так само буде вітряно, як і в інших регіонах. Вночі матимемо+2+5, вдень поволі теплішатиме+11+14 градусів.

Короткочасні дощі будуть йти в центральних регіонах. Вночі буде+2+4 градуси, денної пори +11+14 градусів.

В столиці в суботу без опадів. Сильного буревію не буде. Вночі температура прохолодна+4+6. Вдень повітря прогріється і городян радуватиме сонце. Температура сягатиме+14+16 градусів.

В неділю, 17 жовтня на східних територіях дощів не прогнозується, сонячно, але прохолодно. Вночі+3+6, вдень +11+14 градусів.

В південних регіонах теплішатиме. Дощі обминуть ці території стороною. Вдень +13+16, вночі +5+9.

В північних областях в неділю опадів не буде. Так само світитиме сонце. А ніч – прохолодна+2+4. Вдень температура збільшиться+10+12градусів.

В західні  регіони завітають  нічні жовтневі  морози. Буде до -2 градусів. Вдень  вийде сонце, температура  +10  +13 градусів.

 В столиці держави 17 жовтня  пануватиме суха і сонячна погода, але тепліше не стане. Вночі в місті від +2 +4 градусів, вдень від +10  + 12 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптик розповіла, якою буде погода на довгі вихідні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини