Головна Новини Суспільство події В Україну йдуть холодні дощі, а потім прийдуть морози: синоптики оновили прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть холодні дощі, а потім прийдуть морози: синоптики оновили прогноз

В Україні зміниться погода

5 листопада 2021, 23:05 comments2950
Поділіться публікацією:

Погода в нашій країні вже набуває зимового характеру. На зміну теплим дням і листопадовим дощам прийде холод  і некомфортні для нас нічні заморозки. Синоптики стверджують, що перша хвиля холоду прийде вже на ці вихідні. Про це інформує Український гідрометцентр.

 В Україну йдуть холодні дощі, а потім прийдуть морози: синоптики оновили прогноз

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

 За прогнозом його синоптиків, в суботу, 6 листопада буде прохолодніше на західних, північних і центральних територіях. Тут вдень стовпчик термометра показуватиме +8+12, вночі, особливо на заході, температура понизиться до +3+5 градусів. На східних і південних територіях  ще втримається тепло, тому тут денної пори плюсуватиме +12+19 градусів. Вночі буде +5+11 градусів.

 Разом з тим, похмура погода буде в суботу в північних, північно-західних та частині центральних територій.

В неділю, 7 листопада погода, і температура повітря буде в усіх регіонах майже однаковою. Денної пори буде +9+12, вночі матимемо +2+7. Холодніше буде на Закарпатті, вдень+7+9, пройде дощ.  В інших регіонах опадів не буде.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україні різко зміниться погодаПогода в кінці тижня піднесе сюрприз для українців.На вихідні прийде потепління. Місцями буде плюсувати до +19. Разом з тим прогнозисти попереджують  про сильний буревій та ранкові тумани, які стануть перешкодою для мандрівників. За  її прогнозом, найближчими днями, тобто в четвер, 4 листопада в нашій країні будуть сильні пориви вітру. Це принесе незручності мешканцям північних, західних і центральних регіонів. Опади завтра не передбачаються, окрім місцевостей на крайньому заході.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини