Головна Новини Суспільство події В Україну йде похолодання і сніг: синоптики розповіли, якою буде погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде похолодання і сніг: синоптики розповіли, якою буде погода

Актуальний прогноз погоди

12 листопада 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

Погода в нашій країні на вихідні буде гарна, сонячна, але холодна. Морози нагадуватимуть про себе лише вночі. Але з початком нового робочого тижня в більшість регіонів прийде холод,  а після 19 листопада випаде перший сніг. Про це інформує Український гідрометцентр та Наталка Діденко.

В Україну йде похолодання і сніг: синоптики розповіли, якою буде погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

 За прогнозом пані Діденко, в суботу та неділю буде хоч і сонячно, але вже відчуватиметься зимова прохолода. Але сонячні промені ще грітимуть любителів прогулянок.

 За її словами, ці вихідні будуть із сонцем, можна буде погрітись від сонячного тепла. Температура в день+5+8 градусів. Вже з понеділка до нас прийде черговий холодний арктичний циклон і денна температура відразу впаде  на 3-5 градусів.

 Антициклон принесе нам арктичний холод, тому опадів не передбачається. На більшості територій вдень +4+9градусів, в південних і західних -+12 градусів.

 Синоптик зробила серйозне попередження щодо холодних температур. Вони прийдуть з 15 листопада. Перший сніг та дощі очікуються вже з 19 листопада до наступної п’ятниці. На більшості наших територій слід очікувати холодних дощів та снігу.

 Як прогнозують синоптики Українського гідрометцентру, морози в суботу  до-2-5 будуть лише на західних територіях. На інших територіях тепліше: від 0 до+3градусів.

В неділю морози знову повернуться  в нашу країну. Крім південних територій. Буде-1-3. Денна температура+6+8 градусів. В південних та західних регіонах +10 градусів. На східних територіях+4+7 градусів.

В понеділок арктичний циклон принесе холод вже на всі території. Нічні  морози-1-2, вдень температура буде+2+6 градусів. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україну йдуть морози.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини