Головна Новини Суспільство події В Україну йде суттєве потепління: синоптики розповіли, коли і де зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде суттєве потепління: синоптики розповіли, коли і де зміниться погода

В Україну ще прийде тепла погода

9 жовтня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

На цьому тижні  погоді в  українських регіонах кардинально  змінилась, стало холодно, обіцяють заморозки.  Але вже  перед вихідними, 13 жовтня, дочекаємось істотного потепління. Про це повідомляють в Укргідрометцентрі.

В Україну йде суттєве потепління: синоптики розповіли, коли і де зміниться погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

10-11 жовтня

"У наступні дві доби без опадів, лише завтра вдень у північно-східних областях та Криму невеликий дощ; температура вночі 1-6° тепла", — написано в повідомленні.

Зокрема, 10 жовтня на поверхні ґрунту, в Західному регіоні, Житомирській та Вінницькій областях, а 11 жовтня в більшості інших   регіонів в повітрі заморозки 0-5°, стовпик термометра показуватиме  вдень 7-14° тепла.

"Завтра на Одещині та в Криму, в середу на заході та південному заході країни до 17°", — додають в Укргідрометцентрі.

12 жовтня

Цього дня  переважно без опадів, тільки у північних та північно-західних  регіонах  вдень місцями  очікують невеликий дощ;  прогнозують підвищення температури на 4-8°. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 5-12 м/с, 12 жовтня в  країні місцями пориви 15-20 м/с.

13 жовтня

Цього дня  вночі в країні, вдень у Карпатському регіоні, південній частині та східних  регіонах місцями невеликі дощі, на решті території без опадів.

"Температура вночі 8-13° тепла, у північній частині 5-10°, вдень 12-18°, у південній частині та центральних областях 16-22°", -  розповіли синоптики.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, якою буде зима 2024 в УкраїніПогода в  українських регіонах після  сонячних днів у вересні, раптово стане холоднішою вже на початку  жовтня. За прогнозом народного синоптика  Станіслава  Щедріна, який він розповів, що в українські регіони  прийдуть ранні заморозки, а зима видасться  холодною. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини