Головна Новини Суспільство події В Україну йде спека з субтропіків: синоптик розказв, де температура підскочить до +37°
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде спека з субтропіків: синоптик розказв, де температура підскочить до +37°

Підвищення температури очікується вже найближчими вихідними

25 серпня 2023, 21:36
Поділіться публікацією:

В суботу та неділю, 26 та 27 серпня,  українські синоптики прогнозують, що серпнева спека посилиться в  багатьох українських  регіонах. . Про це  вже попередив  прогнозист  Ігор Кібальчич,  інформує Метеопрог.

В Україну йде спека з субтропіків: синоптик розказв, де температура підскочить до +37°

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

"Найближчими днями на тлі надходження до нас теплого субтропічного повітря з Балканського півострова очікується чергова хвиля спеки", — повідомив  він.

Як стверджує синоптик, стовпчики термометрів  вдень перетнуть 30-градусну  температуру, а в центральних, південних та в деяких  місцях  західних  регіонів температура  повітря  становитиме рекордні +32…+37 °С.

"При цьому на тлі скорочення тривалості світлового дня нічні температури матимуть дуже комфортні значення", -  продовжив Кібальчич

Синоптик прогнозує що суттєві дощі та грози  в нашій країні не передбачаються, хіба тільки в західних регіонах, де  грози та дощі  можуть пройти вдень,  в деяких місцях  вони можуть  бути в супроводі шквалів та сильних  поривів вітру.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що синоптик розповіла, коли з України піде спека та прийдуть дощі. Погода в  українських регіонах буде суха та спекотна  ще  до свята  Незалежності 24 серпня. Саме до цієї дати в більшості українських регіонів  дощів не передбачається, опади можуть проходити тільки  на Заході країни. Це прогнозує  представник  Укргідрометцентру Наталія Птуха, інформує "Новое время". 

Синоптикиня   розповіла, що таку стабільну літню   спеку  обумовив антициклон,  який розташовується  на північному сході  від   нашої країни. Згадуваний антициклон є дуже  обширним, тому його  вплив  відчувається у всіх українських   областях.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини