Головна Новини Суспільство події В Україну йде сонячна й тепла погода: синоптики оновили прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде сонячна й тепла погода: синоптики оновили прогноз

Актуальний прогноз погоди на 30 грудня

30 грудня 2021, 00:55
Поділіться публікацією:

В четвер, 30 грудня в нашій країні синоптики прогнозують сонячну погоду. На деяких територіях  спостерігатиметься плюсова температура. Про це інформує Укргідрометцентр.

В Україну йде сонячна й тепла погода: синоптики оновили прогноз

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

 В передостанній день старого  року, 30 грудня, матимемо  погожу, сонячну погоду без дощів та снігу. Невеликі мінуси будуть лише на східних територіях.

На західних територіях вдень стовпчик термометра коливатиметься від мінуса до плюсів  і буде -1 до + 3 градуси, в нічні години  від 0 до — 8 градусів морозу. В  північних регіонах температура вдень становитиме  -3  - 5 градусів морозу, а вночі передбачається -6 до — 9 градусів.

В південних регіонах 30 грудня вдень стовпчик термометра мінусуватиме -2  — 6 градусів, а вночі передбачається  від -6 до — 9 морозу. В центральних регіонах денної пори прогнозується температура від -3 до -5 градусів, а вночі -  -7 -10 градусів морозу.

В місті Києві синоптики опади не прогнозують. Вдень буде невеликий мороз, стовпчик термометра показуватиме -1  — 3 градуси, а вночі похолодає, температура становитиме від -6 до — 8 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптики закликають туристів не йти в гори.Любителів зимових походів в українські гори синоптики заздалегідь попереджують про небезпеку. Бо 28-29 грудня  там можливе сходження лавин, тому потрібно утриматись і зачекати більш сприятливої погоди. В оприлюдненому на сайті центру зверненні говориться, що на високогір’ях Прикарпаття та в східній частині Закарпаття синоптики очікують значну сніголавинну небезпеку (3-й рівень).

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини