Головна Новини Суспільство події В Україну йде потужне похолодання: в яких областях буде найхолодніше
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде потужне похолодання: в яких областях буде найхолодніше

В західних областях буде найхолодніше

23 жовтня 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

Погода в нашій країні в передостанні вихідні жовтня запам'ятається різким  похолоданням і рвучким вітром. Цієї суботи прохолодне арктичне повітря прийде на західні території, а в неділю мінусова температура буде панувати на всіх інших територіях країни. Про це інформує Український Гідрометцентр. 

В Україну йде потужне похолодання: в яких областях буде найхолодніше

Погода в Україні на вихідні принесе похолодання (фото з відкритих джерел)

 Як стверджують фахівці  Гідрометцентру, цієї суботи, 23 жовтня  найтепліше буде на південних, східних та центральних  територіях. Стовпчик термометра показуватиме в цей день +13 до +19 градусів.

Західні території будуть під впливом арктичного циклону, який прийшов до нас з Фінляндії, тому там вже різко холодатиме. Температура сягатиме лише +10+14 градусів, тоді як на віддалених, південних та східних територіях стовпчик термометра показуватиме +19 градусів.  Разом з тим, як стверджують синоптики, на південно-східних територіях переважатиме похмура та дощова погода.

Наступної неділі погода буде зовсім іншою. Стовпчик термометра з плюсів опускатиметься до низу і показуватиме +4+11 градусів денної пори.

Як інформував сайт "Коментарі", що Україну накриє потужний арктичний циклон: якою буде погода на вихідні.Різке похолодання прийде цими вихідними в нашу країну Це пов’язано з потужним циклоном, який несе холодне арктичне повітря з Фінляндії. Холодна погода зіпсує вихідні в багатьох європейських країнах. На наших територіях стовпчик термометра різко опуститься вниз на 5-7 градусів.За даними Українського гідрометцентру, в суботу пройдуть дощі на східних та південних територіях, на Кіровоградщині та Дніпровщині. На інших українських територіях буде без опадів. В Карпатах випаде мокрий сніг, температура коливатиметься від-2 до +3 градусів.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини