Головна Новини Суспільство події В Україну йде потепління: як і де зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде потепління: як і де зміниться погода

Підвищення температури очікується на початку лютого, повідомила Наталка Діденко

24 січня 2024, 21:30
Поділіться публікацією:

Погода в українських регіонах  незабаром буде змінюватись  — під кінець  січня  прогнозують похолодання, але  через декілька днів  стане  тепліше.

 В Україну йде потепління: як і де зміниться погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Про такі примхи зимової  погоди попереджує синоптик Наталка Діденко, оприлюднивши прогноз в соціальних мережах. Експертка  зазначає, що тепло має прийти  до  України, як тільки розпочнеться   останній  місяць  зими. "Найближчими днями в Україні переважно тепло та з опадами, з 28-го січня очікується похолодання, а з 2-го лютого — знову потепління", -  робить свій прогноз Наталя Діденко.

При цьому синоптик додає, що найтепліша погода вже в четвер, 25 січня,  буде  в південних регіонах нашої країни — там  стовпчик термометра показуватиме  вдень від +2 до +7 градусів. "Що вночі, що вдень крутитиметься в усіх областях близько нуля. Хіба що винятки: …найближчої ночі ще поморозить у східних областях, -3…-6 градусів", — розповіла  вона  про погоду і   наголосила, що майже у всіх регіонах завтра  буде йти  мокрий сніг та дощ.

Погода завтра в  українській столиці  прогнозується, як  несприятлива – можливі пориви  рвучкого західного вітру, падатиме  мокрий сніг та дощ, тому буде  погіршення видимості на дорогах. Вночі в Києві стовпчик термометра показуватиме  близько 0 градусів, а вдень трохи плюсуватиме  - від +1 до +3.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українців попереджають про нову хвилю морозів. В кінці тижня в  українські регіони прийдуть нові  морози з півночі. Стовпчик  термометра вночі  може різко знизитись до відмітки — 20 градусів морозу. Як прогнозує Наталя Птуха, ніч на 9 січня  зафіксована, як  найхолодніша. На території Чернігівської та Сумської  областей температура  впала до 24-26 градусів морозу. По всій  українських регіонах температура теж була мінусовою, в південних регіонах дещо тепліше, але поки  продовжуються  морози.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини