Головна Новини Суспільство події В Україну йде похолодання: якою буде погода на вихідних
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде похолодання: якою буде погода на вихідних

13 лютого буде холодно, проте день буде дуже сонячним

11 лютого 2022, 16:39
Поділіться публікацією:

За словами народного синоптика Наталії Діденко, найближчої ночі та в суботу вранці більшість території України накриють опади. Лише на Півдні країни очікується суха погода. Про це фахівець написала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

В Україну йде похолодання: якою буде погода на вихідних

Погода в Україні - фото з відкритих джерел

Сонячна, але холодна погода формуватиметься під впливом антициклону, який у суботу посунеться у бік України.

Вдень 12 лютого у більшості областей буде сухо, а мокрий сніг пройде у східній частині нашої країни.

Наталія Діденко зазначила, що якщо на вихідних ви хочете кудись поїхати і відчути весну, що наближається, то краще зробити це в неділю.

13 лютого буде холодно, проте день буде дуже сонячним. У ніч на неділю стовпчики термометрів у більшості регіонів опустяться до 2-9 градусів морозу. Вдень буде трохи тепліше – до 5 градусів зі знаком "плюс". При цьому на Сході очікується температура в межах -2...+2 градуси. Опадів також у цей день не прогнозується.

За словами народного синоптика, на вихідних вітер поводитиметься "цікаво". У суботу очікується аж до штормового, а в неділю — "вгамується" і послабшає.

У Києві найближчої ночі без опадів, проте вранці 12 лютого можливий мокрий сніг. У неділю буде сухо. Температура повітря очікується в межах 0...+3 градуси вдень.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що кліматолог попередила українців про різке і раптове настання весни . Україна поступово починає переходити до незвичного для неї клімату. Наприклад, влітку 2022 року прогнозується істотне збільшення опадів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини