Головна Новини Суспільство події В Україну йде похолодання: якою буде погода 15 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде похолодання: якою буде погода 15 листопада

У понеділок, 15 листопада, в Україні очікується невелике похолодання: якими будуть температурні показники

14 листопада 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

Початок тижня в Україні буде по-справжньому листопадовим. Завтра синоптики прогнозують невелике похолодання, проте опадів не буде.

В Україну йде похолодання: якою буде погода 15 листопада

Погода в Україні на 15 листопада (фото з відкритих джерел)

За даними Укргідрометцентру, у більшості регіонів, 15 листопада, очікується вітер. Найхолодніше буде у Сумській (+2...+4 градуси), Полтавській, Чернігівській та Харківській (+3...+5 градусів) областях. А ось найбільше повітря прогріється у Криму (+9…+11 градусів), Ужгороді, Одесі, Миколаєві та Херсоні (+8…+10 градусів). На решті території України температурні показники будуть у діапазоні +4…+8 градусів. Опадів не очікується, часом небо буде вкрите хмарами, але в основному очікується сонячна погода.

У столиці України також не очікується ні дощ, ні сніг. Температурні стовпчики вдень піднімуться до +4...+6 градусів, а вночі опустяться до +1...+3. Вітер буде 5-10 метрів за секунду.

Нагадаємо, український синоптик Наталія Діденко прогнозує, що перший сніг та дощі очікуються у країні вже з 19 листопада.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зима буде м'якшою, у порівнянні з тогорічною. Теплі дні змінюватимуться заморозками, і так протягом усього сезону. Кліматолог Вазіра Мартазінова зазначила, що зима поступово приходитиме в нашу країну. Декільком регіонам доведеться відчути "зимову погоду" вже з понеділка, 15 листопада.

Читайте також, що на найбільшому острові Італії Сицилія негода принесла з собою руйнування. Так, у місті Шакка кілька автомобілів провалилися під землю внаслідок обвалення ділянки автодороги через сильні дощі. На кадрах можна помітити, як лютуюча стихія знищила частину дороги та пошкодила будівлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини