Головна Новини Суспільство події В Україну йде перший сніг: синоптики назвали дату
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде перший сніг: синоптики назвали дату

Синоптики розповіли, як зміниться погода

2 листопада 2021, 23:00 comments2347
Поділіться публікацією:

Погода у листопаді має бути зовсім не осіння. На зміну осіннім туманам і жовтому падолисту прийде холод і навіть перший сніг. Про це попереджують українські синоптики. Їх прогноз оприлюднює Gismeteo.

В Україну йде перший сніг: синоптики назвали дату

В Україну йде сніг (фото з відкритих джерел)

Чекати на перший листопадовий сніг вже недовго. Синоптики стверджують, що він прийде вже у першій половині наступного тижня. Температура також понизиться до +2...-1 вдень. Вночі буде вже -5.

Перший тиждень листопада ще буде відносно теплим — +10...+16, але  всі ці  дні дощитиме.

За прогнозом Наталки Діденко, опади 3 листопада будуть на Лівобережжі. Крім цього додасться сильний вітер. Тому одягатись слід вже тепліше. Стовпчик термометра показуватиме +9...+13. На південних територіях +12...+16.

В четвер, 4 листопада стане тепліше, дощі йтимуть лише в західних регіонах. В п’ятницю опади пройдуть в північних та західних регіонах.  Разом з тим, відчутні листопадові холоди прийдуть до нас вже 6-7 листопада. І дощитиме у ці дні менше.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україну йде різке похолодання і зливиПісля погожих вихідних з сонцем і теплом, погода буде погіршуватись. Синоптики попереджають нас, що на першому тижні останнього місяця осені нас чекають великі дощі та похолодання. Як стверджують прогнозисти, холодна погода з надокучливими дощами прийде 3 листопада на більшість територій. Температура сягатиме +7+9 градусів.За словами Наталки Діденко, 30-31 жовтня буде тепло з сонцем. Зранку — вологі жовтневі тумани. Чудова погода і краса, адже на деревах ще є гарне золоте та багряне листя. Тож потрібно насолоджуватись погожими днями справді золотої осені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.gismeteo.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

яя

2 листопада 2021, 23:46

91????????????????????????????? ВЕСЁЛЕНЬКАЯ ТЕМПЕРАТУРКА


Новини