Головна Новини Суспільство події В Україну йде мокрий сніг і морози до -9: синоптики оновили прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде мокрий сніг і морози до -9: синоптики оновили прогноз погоди

Актуальний прогноз погоди

23 листопада 2021, 22:55
Поділіться публікацією:

 В нашу країну раніше на тиждень приходить зима. Хоч на календарі ще листопад, але синоптики прогнозують сніг та морози. Зокрема, в середу, 24 листопада в центральних та західних областях падатиме мокрий сніг.  А в саму ніч стовпчик термометра в деяких областях опуститься до-9 градусів. Про це інформує Укргідрометцентр.

В Україну йде мокрий сніг і морози до -9: синоптики оновили прогноз погоди

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

 Завтрашнього дня 24 листопада на центральних та західних територіях синоптики прогнозують опади у вигляді мокрого снігу. На інших територіях нашої країни опадів не передбачається. В східних регіонах  так само стане холодно. Стовпчик термометра опуститься до-5-9. Вдень стане тепліше-1+1.

 В центральних областях в нічний час буде -1+1, денної пори +3+5. В південних регіонах нашої країни 0-3, а денної пори +4+7. На західних територіях буде холодно, в нічний час очікується 0 -3, денної пори буде +3+5. Разом з тим,  в усіх регіонах країни синоптики прогнозують сильний вітер 7-12 м/с.

В місті Києві денної пори теж прогнозують опади у вигляді мокрого снігу. Вночі він припиниться. Нічної пори стовпчик термометра  покаже -1+1, денної пори температура буде плюсовою +2+4.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те до яких областей України прийде зимаЗа даними Укргідрометцентру, зима прийде до Харківської області. Там буде найхолодніше, температура повітря становитиме +5…+7 градусів, а також прогнозується мокрий сніг. У північно-східних регіонах пройдуть дощі. Загалом погода в Україні буде сьогодні ясною, у середньому температура коливатиметься в межах +6…+12 градусів. У більшості областей прогнозуються сильні пориви вітру. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини