Головна Новини Суспільство події В Україну йде холодний шторм: які регіони постраждають
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде холодний шторм: які регіони постраждають

Актуальний прогноз погоди в країні

22 вересня 2021, 23:30 comments2001
Поділіться публікацією:

Найхолодніше в нашій країні буде в четвер, 23 вересня. Майже мінусова температура в поєднанні з сильним вітрюганом – таким буде ранок 24 вересня, останнього робочого дня тижня. Але синоптики після холодного антициклона прогнозують потепління.

В Україну йде холодний шторм: які регіони постраждають

Погода в Україні принесе холодний шторм (фото з відкритих джерел)

Як прогнозує Наталка Діденко, в передостанній робочий день тижня в нашій країні температура буде чи не найнижчою, ніж у всіх країнах Європи.

Стовпчик термометра 23 вересня на більшості північних і центральних територій  трішки плюсуватиме -+6+10 градусів, але в західному регіоні стане дещо тепліше — +9 до +13. В південних і східних регіонах ще тепліше +10+15. Доповнять синоптичну картинку сильні пориви вітру. І — осіння сльота сіятиметься скрізь, окрім західних територій. Ще вночі з 23 на 24 вересня йтиме мокрий сніг в Карпатах.

Пані Наталя каже, що 23 вересня  в столиці України буде найнижча температура серед усіх столиць  Європи. Термометр покаже +9 градусів. Осіння сльота сіятиметься цілий день, а небо буде похмурим.

В останній  робочий день тижня прохолоду непривітного вересня підсилюватиме  вітер сильних поривів, дощі пануватимуть повсюди.

Синоптик заздалегідь попереджає земляків про холодну непривітну днину та штормові пориви вітру. І закликає всіх бути уважними.

Метеорологи Укргідрометцентру склали прогноз температур на вихідні та початок наступного тижня. 23 вересня вони називають  днем самих низьких температур у вересні, 24 вересня стовпчик термометра поволі підніматиметься до верху, але пануватимуть великі опади та штормові пориви вітру. Сонечко та тепло матимемо з 25 по 27 число примхливого вересня.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Україну накриє лютими грозами і холодом.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини