Головна Новини Суспільство події В Україну йде холод: що буде з погодою
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде холод: що буде з погодою

Наталка Діденко прогнозує суху, але холодну погоду

6 березня 2024, 21:15
Поділіться публікацією:

Завтра, в четвер, 7 березня, погоду в Україні  формуватиме  антициклон. З цієї причини погода  буде сухою, але холодною. Про це повідомляє  в своєму прогнозі відомий  синоптик Наталка Діденко.

В Україну йде холод: що буде з погодою

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

"Синоптична ситуація в Україні 7-го березня визначатиметься антициклоном, на ім'я Jasper, що означає переважно суху погоду в більшості областей", — розповіла прогнозистка.

Як стверджує  Наталка  Діденко, температура повітря  серед тижня буде низькою. 

"Найближчої ночі від 2 тепла до 5 морозу, протягом дня від 1 морозу до 5 тепла, у південній частині+4...+9, на Закарпатті — до +11 градусів", — повідомляє  прогнозистка.

В столиці завтра опади  також не прогнозуються. Вночі очікують мороз до -2...-4, а вдень стовпчик термометра показуватиме близько нуля.

"Холодна погода триватиме довго, перейде на наступний тиждень. А потепління розпочнеться після 16-го березня", — стверджує  Наталя Діденко.

Зокрема,  сьогодні в  Україну  прийшло похолодання. Як прогнозує інший  синоптик Ігор Кібальчич,  місцями вночі температура опускатиметься  до -10 градусів. При цьому,  вночі 7 березня  на території  північно-східних областей холоднішатиме  до -5...-10 °С, а вдень буде близько 0 °С.

На вихідні  стовпчик термометра  трохи підніметься, проте все одно погода буде холодною.  Тільки  вдень  на території  західних областей повітря прогріється до більш комфортних +10...+13 °С.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україні циклонів з ураганними вітрами може стати більше. Циклон "Філ",  що наробив шкоди в  українських регіонах, був одним з  найсильніших  на території чорноморського  регіону за останні кілька десятків років.  Далі  такі циклони  утворюватимуться  щораз частіше. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини