Головна Новини Суспільство події В Україну йде циклон: синоптик спрогнозувала нестійку погоду в країні
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде циклон: синоптик спрогнозувала нестійку погоду в країні

На сході і півдні в п'ятницю переважатиме спекотна погода

5 серпня 2021, 15:22 comments1261
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 6 серпня, у багатьох регіонах країни очікується негода. Вірогідні дощі, шквали та місцями град. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко, передає УНІАН.

В Україну йде циклон: синоптик спрогнозувала нестійку погоду в країні

Синоптик спрогнозувала нестійку погоду в країні - фото з відкритих джерел

"Циклон завтра, 6 серпня, зумовить складну погоду на заході, півночі та в центральних областях України", — попереджає синоптик.

За словами Діденко, завтра в східній, південній та більшості центральній частині України температура повітря буде коливатися в межах +29 ... +34 градуси. У західній частині країни прогнозується +22 ...+ 27 градусів, а на півночі очікується +25 ... +29 градусів.

Синоптик також зазначає, що на сході і півдні в п'ятницю переважатиме спекотна погода.

Жителям столиці, на думку Діденко, слід очікувати нельотну погоду. У Києві прогнозуються грозові дощі, посилення вітру. Температурні показники будуть коливатися в межах +27 градусів.

Синоптик підкреслила, що в цілому погода 6 серпня в Україні буде цікавою і нестійкою.

Раніше портал "Коментарі" писав, що, за даними Укргідрометцентру, погода в серпні 2021 року буде тепліше, ніж зазвичай в цей період. Синоптики вважають, що середня температура в останній літній місяць коливатиметься в межах +20 ... +25 градусів, в Карпатах — +16 ... +18 градусів.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що в Росії сильний вітер зривав дахи з житлових будинків. Як стало відомо, ураганний вітер бушував в республіці Башкортостан. За повідомленнями місцевих ЗМІ, швидкість вітру досягала 22 метрів в секунду. Повідомляється, що стихія пошкодила школи, магазини і близько десятка багатоповерхівок. Наприклад, сильним потоком вітру зірвало покрівлю супермаркету, який знаходиться в селищі міського типу Булкагова, що в Уфимському районі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини