Головна Новини Суспільство події В Україну йде антициклон з сильними морозами: синоптики розповіли, де буде найхолодніше
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде антициклон з сильними морозами: синоптики розповіли, де буде найхолодніше

Актуальний прогноз погоди

9 листопада 2021, 23:00
Поділіться публікацією:

В нашу країну прийшов арктичний антициклон з холодом та морозами. Тому початок листопада буде морозний і холодний. Синоптики таки тішать, що морози впадуть і стане тепліше. Але їм на зміну прийдуть дощі. Про це інформує Український гідрометцентр.

В Україну йде антициклон з сильними морозами: синоптики розповіли, де буде найхолодніше

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

За прогнозом його фахівців, найбільша порція холоду припаде на середу, 10 листопада. Морозно і зимно, як на листопад, буде і денної пори, і, коли прийде ніч.

 За передбачуванням синоптиків, погоду на всій території нашої країни формує  арктичний гість – антициклон TILDA. Тому опадів не буде. Разом  з тим, небо буде без хмар, ясне і температура повітря суттєво понизиться.

 Вночі матимемо мінуси температури по всіх наших регіонах: -4-9. Лише в південних регіонах  тепліше -3+2. Денної пори+3+8 градусів, на Закарпатті +11.

 В четвер, 11 листопада, морози стануть меншими, але  опадів ще не буде.

 Як кажуть синоптики, вони очікують потепління і першого атмосферного фронту тільки в неділю, 14 листопада. На цей час нічних морозів вже не буде.

 В столиці нашої країни в кінці робочого тижня стане тепліше і тому кияни мають розраховувати на часту зміну температур. Вище +5 в цей період температура підніматись в місті не буде.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптики спрогнозували морози та мокрий снігЗазначається, що у бік нашої країни рухається арктичний холод із півночі Європи, який українці зможуть відчути, починаючи з вівторка, 9 листопада. У понеділок, 8 листопада, стовпчики термометра ще протримаються в межах +10 у східній, західній та північній частині України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини