Головна Новини Суспільство події В Україні очікується різке похолодання: синоптики спрогнозували морози та мокрий сніг
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні очікується різке похолодання: синоптики спрогнозували морози та мокрий сніг

Вночі температура повітря може впасти до 5 градусів морозу

8 листопада 2021, 15:31
Поділіться публікацією:

Цього тижня в Україну прийдуть морози. Синоптики прогнозують падіння температури до -5 градусів, а також місцями мокрий сніг. Про це повідомили у сюжеті ТСН.

В Україні очікується різке похолодання: синоптики спрогнозували морози та мокрий сніг

В Україні очікується різке похолодання - фото з відкритих джерел

Зазначається, що у бік нашої країни рухається арктичний холод із півночі Європи, який українці зможуть відчути, починаючи з вівторка, 9 листопада. У понеділок, 8 листопада, стовпчики термометра ще протримаються в межах +10 у східній, західній та північній частині України.

Проте, за прогнозом синоптиків, протягом доби температура різко впаде. У вівторок, 9 листопада, на сході та півдні країни до +7, а на заході та півночі — очікується близько 3 градусів зі знаком "плюс". Вночі температура повітря може впасти до 5 градусів морозу.

Дощі на початку тижня очікуються у всій країні. За словами синоптиків, вони можуть легко перетворити на мокрий сніг, зокрема у регіоні Карпат.

Зазначимо, що раніше синоптик розповіла, які погодні зміни чекають на Україну в листопаді. Наталя Голеня зазначила, що починаючи з понеділка, 8 листопада, в країну прийде холодне повітря з північної частини Європи та обрушиться атмосферний фронт, який принесе дощі. Окрім того, 9-11 листопада можливий мокрий сніг.

Раніше портал "Коментарі" писав, що 7 листопада метеорологічне агентство Китаю повідомило про снігову хуртовину та помаранчевий рівень небезпеки для громадян Пекіна та інших регіонів. У країні стурбовані кількістю хворих на грип та COVID-19, яка може зрости через різке похолодання. Через хуртовину було порушено рух громадського транспорту в містах на півночі країни. Раніше сніг випадав тут через місяць. Температура повітря 7 листопада впала до рекордної позначки за останні 10 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини