Головна Новини Суспільство події В Україну прийдуть морози: синоптики розповіли, коли похолодає
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну прийдуть морози: синоптики розповіли, коли похолодає

На півдні країни в понеділок, 18 жовтня, буде найтепліше

17 жовтня 2021, 11:45 comments13491
Поділіться публікацією:

З понеділка, 18 жовтня, жителів України чекає погіршення погоди. Зокрема, в деяких областях країни очікуються морози. Про це пише видання РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

В Україну прийдуть морози: синоптики розповіли, коли похолодає

Морози в Україні - фото з відкритих джерел

Крім зниження температурних показників, 18 жовтня у Львівській, Рівненській, Житомирській, Чернігівській областях та на Волині очікуються дощі.

У Західній частині України стовпчики термометра вночі покажуть -1...+4 градуси, удень  +7...+13. На півночі прогнозується температура +8...+10 градусів вдень, +2...+4 вночі; на сході країни - +7...+13 вдень, +2...+5 уночі, в центрі - +8...+10, вночі - +3...+7. На півдні країни буде найтепліше. Вдень температура повітря буде коливатися в межах +10...+14 градусів, а вночі опуститься до +3...+7 градусів.

Зазначимо, що раніше синоптики з прогнозували погоду на неділю, 17 жовтня.

Також у матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що попри серйозні кліматичні зміни в бік потепління зима у 2021-2022 роках буде сніжною і досить морозною. Таким прогнозом поділилася синоптик Тетяна Негойдалова.

Синоптик зазначила, що вперше за кілька років українці зможуть спостерігати "традиційну" зиму у своїх містах і селах. Але це не означає, додає Тетяна Негойдалова, що стовпчик термометра опуститься в межах 30 градусів нижче нуля. Морозів дійсно буде більше, ніж у минулому році. Відлиги менше.

За словами синоптика, клопоту додасться у комунальних служб, тому що сніжитиме в цьому році неабияк, але треба в усьому шукати плюси. Тому метеоролог радить звернути увагу на те, що білий колір допомагає в кращому настрої переживати похмурі і холодні дні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини