Головна Новини Суспільство події В Україну повертається потепління: синоптики розповіли де буде до +14 градусів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну повертається потепління: синоптики розповіли де буде до +14 градусів

Актуальний прогноз погоди

16 листопада 2021, 23:40
Поділіться публікацією:

Погода в нашій країні знову кардинально зміниться. На зміну морозам прийде пом’якшення температури, в деяких регіонах буде +14. Але потепління буде з опадами. Про це інформує Meteoproq.

В Україну повертається потепління:  синоптики розповіли де  буде до +14 градусів

Погода в Україні принесе потепління (фото з відкритих джерел)

 За прогнозом синоптика  Ігоря Кибальчича, матимемо знову природні гойдалки. Після похолодання стане тепло. Але погодна ситуація буде нестійкою, температура коливатиметься, атмосферний тиск змінюватиметься.

Синоптик розповів, що 15-17 листопада матимемо нового гостя, прийде холодний скандинавський антициклон UTA.  Через нього  температура впаде  нижче норми на 3-6 градусів. Стовпчик термометра  в середньому за добу показуватиме  близько нуля, а атмосферний тиск буде вищим, ніж передбачено.

В четвер, 18 листопада із заходу активізується новий циклон, який принесе з собою опади: мряку, дощі, навіть в деяких регіонах йтиме мокрий сніг. Також буде сильним вітер. Температура повітря буде вищою, навіть вночі,  в деяких регіонах буде +14 градусів.

В неділю, 21 листопада денної пори  повітря прогріється  і матимемо+5+10 градусів, в південних регіонах навіть+12+14 градусів тепла.

 Нагадуємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що В Україну йде похолодання і сніг.Погода в нашій країні на вихідні буде гарна, сонячна, але холодна. Морози нагадуватимуть про себе лише вночі. Але з початком нового робочого тижня в більшість регіонів прийде холод,  а після 19 листопада випаде перший сніг. Про це інформує Український гідрометцентр та Наталка Діденко.За прогнозом пані Діденко, в суботу та неділю буде хоч і сонячно, але вже відчуватиметься зимова прохолода. Але сонячні промені ще грітимуть любителів прогулянок.  За її словами, ці вихідні будуть із сонцем, можна буде погрітись від сонячного тепла. Температура в день+5+8 градусів. Вже з понеділка до нас прийде черговий холодний арктичний циклон і денна температура відразу впаде  на 3-5 градусів.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини