Головна Новини Суспільство події В Україну несеться буревій: які регіони накриє
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну несеться буревій: які регіони накриє

В найближчі одну-дві години слід очікувати зливу

1 вересня 2021, 17:05
Поділіться публікацією:

У Києві та Київській області найближчої години погіршаться погодні умови. Хоча більша частина дня пройшла без опадів, а ближче до вечора очікується дощ. Про це попередили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

В Україну несеться буревій: які регіони накриє

Блискавки, фото з відкритих джерел

"За даними Укргідрометцентру, у найближчу годину в Києві та Київській області з утриманням до кінця доби очікується гроза", – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, в найближчі одну-дві години й протягом всього дня у столиці, починаючи з південно-західних районів, очікуються сильний дощ, гроза, посилення вітру. Водіїв закликають знизити швидкість і збільшити дистанцію між машинами, а також утриматися від небезпечних маневрів на дорозі. Пішоходам порекомендували обходити стороною рекламні щити та хиткі конструкції й не ховатися під деревами.

Як повідомила синоптик Наталка Діденко, осінь прийшла — а, отже, зарухалися активніше холодні атмосферні фронти й вітер відчув себе впевненіше на зламі сезонів.  Температура повітря в столиці не перевищить +14, +15 градусів.

Словом, вересень закликає до осінньої дисципліни, ніби каже — пора вже усім до роботи після літнього безтурботного байдикування.

Народний прогноз погоди: першого дня осені вшановується пам'ять святого Андрія Стратилата. З цього часу можливі заморозки на ґрунті. Дерева поступово набувають осіннього забарвлення: жовтіє листя берези, починається листопад у ліщини. Наші пращури помітили: якщо 1 вересня дме вітер із півночі – до холодної осені, а з півдня – до теплої.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало, що синоптик розповів, якою буде погода до кінця літа, а також про те, що Німеччину накрили потужні зливи, в результаті яких загинули люди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини