Головна Новини Суспільство події В Україну на зміну заморозкам приходять морози: де буде найхолодніше
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну на зміну заморозкам приходять морози: де буде найхолодніше

Синоптики розповіли про погоду в Україні

7 жовтня 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

Перші мінуси на початку жовтня. В нашій країні все холоднішає, на зміну осіннім приморозкам  на завершення тижня йдуть морози. Холодні повітряні  маси через зміщення антициклону з назвою Lioba зайдуть на територію нашої країни. Такою непередбачуваною буде погода 8 жовтня. Про це інформують фахівці Укргідрометцентру.

В Україну на зміну заморозкам приходять морози: де буде найхолодніше

В Україну йде похолодання (фото з відкритих джерел)

 Синоптики кажуть, що опадів  в нашій країні не буде аж до кінця тижня. Погода буде прохолодна, як на початок жовтня, та суха.

Вдень буде надокучати холодний буревій,це-7-12 метрів на секунду, сильно штормитиме, будуть сильні пориви вітру до 20 метрів на секунду, вчастині  південних та східних областей, а також місцями на заході.  В цих регіонах оголошено І – рівень небезпеки.

Не по жовтневому холодно та морозно буде вночі, в деяких регіонах температура мінусуватиме, позначки термометрів опустяться нижче нуля. Фахівці говорять, що на зміну заморозкам на землі, що було в ці кілька днів, прийде невеликий мороз.

Вдень в нашій країні середня температура повітря сягатиме+10+15,  на Закарпатті найвища температура +18.

В нічні години матимемо температуру від мінімальної мінусової до мінімальної плюсової -1 та+4 градуси.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформують про те, що синоптики розповіли, де в Україні погіршиться погодаТакож фахівці-синоптики попереджають про небезпеку через збільшення сили буревію, це її І рівень — жовтий, в західному регіоні та південно-східній частині його пориви матимуть силу до 20 метрів за секунду. Вже не перші жовтневі заморозки 0-5 прийдуть в ніч 6 жовтня на всю територію країни, крім Закарпаття та південних регіонів. Єдиний плюс — опадів у середу не буде й світитиме сонечко. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини