Головна Новини Суспільство події В Україну їдуть американські гаубиці M777: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну їдуть американські гаубиці M777: подробиці

Міністерство оборони США розпочало навантаження 155-мм гаубиць M777

2 травня 2022, 18:03
Поділіться публікацією:

Представники міністерства оборони Сполучених Штатів оприлюднили відеоролик, на якому відзнято як навантажують  американську зброю — 155-мм гаубиці M777, які будуть  відправляти військовим  нашої країни. В Пентагоні опублікували кадри відео, на якому видно як артилерійську зброю вантажать в американські транспортні літаки С-17. Про це повідомляють в соціальних мережах  представники американського Міністерства оборони.

В Україну їдуть американські гаубиці M777: подробиці

Військова допомога США (фото з відкритих джерел)

"Морські піхотинці США і військові льотчики завантажують гаубиці M777, які прямують в Україну", — такий підпис супроводжує відео.

При цьому, американські партнери відзначають, що такі роботи з  навантаження  артилерійського обладнання військові проводили  на транспортну авіацію ще минулого місяця цього  року на американській авіабазі March, що знаходиться  на території штату  Каліфорнія.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Норвегія передала Україні зброюВлада Норвегії на безоплатній основі поставила в Україну сотню зенітно-ракетних комплексів "Містраль". Головна здатність зброї полягає в тому, що вона здатна збивати літаки та гелікоптери на малих висотах. Міністр оборони Норвегії Бьорн Арільд Грам зазначив, що війна на території України затягується і українська армія потребує суттєвої міжнародної підтримки. "ЗРК "Містраль" – зброя, яка вже неодноразово продемонструвала свою ефективність на флоті. Вона має допомогти українському війську ефективніше відбивати атаки агресора і завдавати максимальної шкоди військовій техніці РФ. 100 зенітно-ракетних комплексів, які вже перебувають в Україні, були на озброєнні армії Норвегії. Тепер вони знаходяться на озброєнні української армії і допомагатимуть українським захисникам відбивати атаки агресора. Це не вся допомога від Норвегії України. Найближчим часом Київ отримає 4 тисячі протитанкових ракет. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини