Головна Новини Суспільство події В Україні знову можуть заборонити пасажирські та залізничні перевезення, - Аваков
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні знову можуть заборонити пасажирські та залізничні перевезення, - Аваков

За словами міністра внутрішніх справ, міжміські сполучення можуть бути заборонені у зв'язку зі значним поширенням коронавірусу

26 листопада 2020, 14:56
Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков назвав умови, за яких в країні можуть знову заборонити пасажирські та залізничні перевезення.

В Україні знову можуть заборонити пасажирські та залізничні перевезення, - Аваков

ФОТО: З відкритих джерел

На думку Авакова, рішення про скасування міжміських сполучень може бути прийнято у зв'язку зі значним поширенням коронавірусної інфекції на території країни. Він також заявив, що поки що уряд не розглядає заборону пасажирських перевезень, однак в перспективі, якщо це може призвести до ще більшого поширення COVID-19, сполучення доведеться припинити.

"Якщо ми бачимо, що сполучення між містами будуть нести реальну шкоду і реальне поширення інфекції, то ми повинні перекрити ці сполучення", — прокоментував міністр внутрішніх справ.

Арсен Аваков також висловив свою позицію з приводу введення радикального локдауну на три-чотири тижні на всій території країни. За його словами, такий захід є необхідним і впровадити його потрібно якомога швидше. Міністр також назвав ситуацію з коронавірусом в усіх регіонах є однаково негативною.

Раніше "Коментарі" розповідали, чи допоможе введення локдауну на новорічні свята.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини