Головна Новини Суспільство події В Україні змінилися правила отримання автомобільних номерів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні змінилися правила отримання автомобільних номерів

Отримати реєстраційні номери тепер можна онлайн

16 грудня 2020, 20:28
Поділіться публікацією:

В Україні почали діяти нові правила отримання реєстраційних номерів на транспортні засоби. Крім того, огляд автомобілів при реєстрації, перереєстрації та знятті з обліку став простіше.

В Україні змінилися правила отримання автомобільних номерів

Отримати реєстраційні номери можна онлайн, залишивши заявку в електронному кабінеті водія або Єдиному державному порталі адміністративних послуг. За повідомленням служби по зв'язках з громадськістю Міністерства внутрішніх справ, такі нововведення запровадив сьогодні, 16 грудня, уряд України.

Також в повідомленні говориться про те, що новий порядок запобіжить відчуження транспортних засобів у їх господарів, оскільки інформацію можна знайти в Державному реєстрі боржників.

В Україні змінилися правила отримання автомобільних номерів - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про те, що парламент підтримав закон про запровадження адміністративного покарання за розсилку спаму. Тепер ті, хто займаються розсилкою непотрібних адресату електронних послань, рекламних листів і т. П., Доведеться мати у своєму бюджеті на оплату штрафів в розмірі від 1,7 тисячі до 3,4 тисячі гривень. Під дію закону потрапляють ті, хто здійснює масову розсилку реклами фізичним і юридичним особам, які не висловлювали бажання в її отриманні. Також будуть каратися особи, які не дають можливості відмовитися від розсилки спаму. У разі виникнення такої ситуації передбачено штраф від 3,4 до 8,5 тисяч гривень.

Крім того, порталу стало відомо, що народний депутат від партії "Голос" Ярослав Железняк сьогодні під час роботи Верховної Ради підняв "важливе питання" і запропонував внести поправку, завдяки якій депутати зможуть вибирати якою кнопкою їм голосувати. За словами народного обранця, одним подобається червоний колір, іншим жовтий або зелений.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини