Головна Новини Суспільство події В Україні змінились правила видачі автомобільних номерів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні змінились правила видачі автомобільних номерів

Дане нововведення вважається економічно вигідним

25 березня 2021, 12:30 comments1120
Поділіться публікацією:

В Україні змінюються правила видачі автомобільних номерів. Про це інформує пресцентр Головного сервісного центру МВС.

В Україні змінились правила видачі автомобільних номерів

Як українські водії будуть отримувати автомобільні номера: нововведення. Фото: thepage.ua

Відтепер сервісні центри будуть видавати номера тільки своєї області, навіть якщо власник машини зареєстрований в іншому регіоні.

В повідомленні пояснюється, що дане рішення робить акцент не на місці прописки водія, який володіє транспортом, а саме на місці, де було здійснено реєстрацію чи перереєстрацію автівки.

Проте є один виняток. Нововведення не стосується тих номерних знаків, які були залишені власником на платному зберіганні в сервісному центрі МВС.

Дане рішення насамперед вигідне з економічної точки зору. Якщо сервісні центри видаватимуть номера тільки своєї області, вдасться уникнути багатьох витрат на логістику, створення, доставку, зберігання номерів інших областей. Окрім того, нововведення допоможе оптимізувати процес забезпечення сервісних центрів МВС номерними знаками.

Нагадаємо, що українці, які хочуть отримати водійське посвідчення, складатимуть іспити за новими правилами. Зокрема зміняться питання деяких екзаменаційних білетів. Вони будуть актуалізовані відповідно до чинного законодавства. Зміни будуть також вноситися до електронного тренажера з метою перевірки знань Правил дорожнього руху, який можна знайти на офіційному сайті відомства. За офіційними даними, нова частина іспиту буде містити перелік цікавих ситуацій, з якими нерідко стикаються учасники дорожнього руху, зокрема водії.

Також сайт "Коментарі" рекомендує переглянути топ найдешевших якісних автомобілів в Україні 2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини