Головна Новини Суспільство події Майбутні українські водії будуть складати іспити за новими правилами: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Майбутні українські водії будуть складати іспити за новими правилами: подробиці

Нововведення почне діяти з 6 квітня

18 березня 2021, 15:54 comments1627
Поділіться публікацією:

Українці, які хочуть отримати водійське посвідчення, складатимуть іспити за новими правилами. Про це повідомили на сайті Головного сервісного центру МВС, передає ТСН.

Майбутні українські водії будуть складати іспити за новими правилами: подробиці

Майбутні українські водії будуть здавати на права за новими правилами - фото з відкритих джерел

Починаючи з 6 квітня, майбутні водії складатимуть іспит для отримання посвідчень за новими екзаменаційними білетами. Вони будуть актуалізовані відповідно до чинного законодавства, а білети, які застаріли, — замінять.

Повідомляється, що зміни будуть також вноситися до електронного тренажеру з метою перевірки знань Правил дорожнього руху, який можна знайти на офіційному сайті відомства. За даними видання, нова частина іспиту буде містити перелік цікавих ситуацій, з якими нерідко стикаються учасники дорожнього руху, зокрема водії.

Згідно з офіційною інформацією, ще чотири місяці тому відомство запустило "Банк екзаменаційних питань із ПДР". Повідомляється, що викладачі профільних навчальних закладів та всі охочі досі надають свої пропозиції стосовно питань до іспитів. В установі ж повідомляють, що за цей час надійшла усього 91 ініціатива.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що в Україні набули чинності зміни до Правил дорожнього руху, що стосуються перевезення дітей в автокріслах. Наразі норма залежить не від віку дитини, а від її зросту. Так, забороняється без відповідних утримувальних систем перевозити дітей, зріст яких — менше 145 см. Ця заборона поширюється і щодо заднього сидіння мотоцикла та мопеда. Винятком є транспорт, який здійснює регулярні, регулярні спеціальні та нерегулярні пасажирські автобусні перевезення, а також спеціалізований транспорт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини