Головна Новини Суспільство події В Україні затримаються дощі та похолодає ще сильніше
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні затримаються дощі та похолодає ще сильніше

Синоптики розповіли якою буде погода 19 вересня

19 вересня 2021, 08:25 comments1020
Поділіться публікацією:

 Цієї неділі ми вже прощаємось із сонечком та лагідною порою бабиного літа. Прийшла справжня осінь зі сльотою та грозами. Також цей дощовий циклон приніс із собою похолодання, що зовсім нехарактерно для першого місяця осені. Про те, яко буде погода в Україні, інформує Укргідрометцентр.

В Україні затримаються дощі та похолодає ще сильніше

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

 В  цю неділю ми вже не побачимо сонця, небо буде сірим і непривітним, надокучатиме мряка і сильний вітер.

 Метеорологи  зазначають, що дощиме вже вночі на Лівобережній частині країни, в східних регіонах — сльота, деякі райони цієї території накриє сильна гроза. Температура вдень+13... +18 градусів.

 В західних областях, на Вінничині та Житомирщині температура ще трішки понизиться +7... +12 градусів. В Закарпатській області тепліше +16.

 Плюсова літня температура збережеться в Південному регіоні й на деяких територіях Східного регіону. Тут очкується+19+24 сонячні градуси.

 В столиці нашої держави буде похмуро, очікуються невеликі дощі. Стовпчик термометра знизиться і показуватиме в нічний час доби +11+13.Денної пори доби +14+ 16.

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Україну накриє лютими грозами і холодом. Новий атмосферний фронт принесе на територію нашої країни наприкінці  тижня  сльоту та зниження температури. Прийдуть надокучливі холодні дощі, сонечко  на якийсь час сховається за темні хмари.Разом з тим, працівники Укргідрометцентру стверджують, що сльота прийде в Західний регіон. Дощі пройдуть на Закарпатті, Волині та Рівненщині. Сонячна погода стане прохолодною, як передбачає пані Діденко у вихідні. Сльота і холод витіснить сонечко та улюблене всіма бабине літо.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини